mogelijke Woningbouw locaties


Mogelijke woningbouw locaties en overige

 1. Huidige Dienstencentrum, gekoppelde naast gelegen gebouwen en oude leegstaande middelpunt  aan de Dr ML Kingstraat opnieuw opbouwen? En dan tevens voor senioren en starters met wooneenheden benutten. Dit in goed overleg met gebruikers van de panden aan de ML Kingstraat. Het is een meer-jarenvisie en niet bedoelt om onrust te zaaien en de hakken in het zand te krijgen. Voor het algemeen belang iedereen mee laten denken.  
 2. Eventueel een deel, de witte doos en bij de afrit A10 met laagbouw en pure groene daken benutten voor een middelbare school met kleine appartementjes?
 3. Oude werf bij de Gorteslootbuurt benutten woningbouw en iets voor de buurt? Het lijkt ons een verbinding met het Ilperveld; plek voor kinderen? Met kinderboerderij?
 4. Bedrijfsgebouwen einde v. Beekstraat omzetten tot woningen voor starters?
 5. Woningbouwlocatie tegenover dierenpraktijk dorpsstraat?
 6. “De kom” bij de ringweg is al heel lang een zaak die tot ontwikkeling kan komen door een particulier met een sociaal gezicht, eindelijk bouwen voor starters?
 7. Tijdelijke (?) woningbouw (10 jaar) op de plek van het resort a/d ring in plaats van toeristen?
 8. Breekoever nieuw gemeenschapscentrum met zicht op de breek, open en toegankelijk voor iedereen? Mogelijke in combinatie met de Hervormde kerk, in overleg met de Filipijnse-gemeenschap?
 9. Te grote huurwoningen  faciliteren voor medehuur woningzoekende en delen in de kosten?
 10. ‘Natuurlijk ogende’ Woonberg/toren langs de ring A10?
 11. Van den Akker terrein is al ingevuld met woningbouw, treurig dat dit zo lang heeft moeten duren. De gemeente wilde perse niet de in en uitrit aan de Dorpsstraat.
 12. Sneekhout Den Ilp verplaatsen en mooi project van maken en daardoor minder vrachtverkeer in het centrum, verder uitwerken? plannen zijn er al!
 13. Dorpshuis Purmerland voor woningbouw in combinatie met een kleine dorpsschool en kinderopvang en woonkamer  is met goede afspraken geschikt te maken voor woningbouw en een Huis van de buurt (Dorpshuis) in kleinere vorm maar wel geschikt voor de gehele buurt?
 14. Diverse locaties Den Ilp, meedenken met verplaatsen van industrie? School de Fuik verbeteren/nieuwen? 

overige ideeen?

 1. Oplossing voor 2e uitvalsweg om het Lint te ontlasten, prijsvraag wie heeft er een goed plan?
 2. Boerenoverleg moet een vaste plek op de agenda krijgen
 3. Veiligheid op het gehele Lint tot aan Purmerend aan toe (er wordt veel te hard gereden)
 4. Hier komt uw idee

terug naar verkiezingspunten