Hallo wereld! eerste bericht


November 2021, Als je dat in cijfers vertaald, krijg je de postcode van Landsmeer. In cijfers: “11-21”, dus 1121 . Voor Positief Landsmeer (PL) is deze maand anders uitgepakt. PL is ongewild, om voor het recht te gaan, de politieke representativiteit in de raad afgenomen !?! zoiets geloof je toch niet???? en toch is het gebeurd een zetelroof. Wat zo verbazend is, dat de zetelrovers die schande tot aan de verkiezingen in maart 2022 met zich mee willen dragen. Hoe kan je dat doen?

We gaan niet bij de pakken neerzitten. Wij beginnen gewoon opnieuw met tomeloze energie en enthousiasme. Eerst nog een paar ‘relaxte’ dagen in 2021. Wat werk afmaken, oplossingen zoeken en vinden voor blokkades . En dan vol goede voornemens het nieuwe jaar in. De beste wensen voor 2022 met gezondheid, positieve gevoelens en welbevinden, indien mogelijk in deze moeilijke tijd van de corona. Blijmoedig blijven!

Positief Landsmeer bereidt zich voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 met een nieuw team betrokken mensen. Niet meer zoals de vorige keer op de laatste dag van de kandidaatstelling met alle gevolgen van dien. Beter voorbereid en afgestemd. Verkiezingsprogram met thema’s als windmolen, woningbouw en de toekomstige ontwikkelingen krijgen vorm. Uw inbreng en hulp kan daarbij enorm helpen. We willen zoveel mogelijk mensen op de lijst. Op 22 januari 2022 stellen we lijst gezamenlijk vast.

Bent u woonachtig of betrokken met en in de gemeente Landsmeer, wilt u mee denken? en nog beter, mee beslissen in de lokale politiek (= zelf inbreng met gezamenlijke zeggenschap) meldt u zich dan met een mailtje naar contact@positieflandsmeer.nl We streven naar een meerderheid van 8 zetels als lokale partij. Dat het anders moet in Landsmeer is wel duidelijk. Vrijwilligers zijn zeer welkom, meld je aan! Of mail gewoon om kennis te maken. Vragen staat vrij.

met vriendelijke groet, André La Fontaine

mailen kan ook naar andre@positieflandsmeer.nl

One comment on “Hallo wereld! eerste bericht

  1. 19 december 2021 Een WordPress commentator

    Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *